+31 6 13 66 32 50

Bed & Breakfast Zuid-Limburg op Kasteel Wolfrath

Op Kasteel Wolfrath komen luxe en gastvrijheid samen voor een onvergetelijk verblijf in Zuid-Limburg. Gelegen in het prachtige Born, bieden wij een unieke ervaring voor gasten die op zoek zijn naar een luxe bed & breakfast in een historische setting. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en omarm de rust van ons kasteel, terwijl je geniet van de schoonheid van de Zuid-Limburgse natuur.

Kasteel Wolfrath is gelegen in de Groene Taille van Limburg, het smalste stukje van Nederland, en is in 1610 voor het eerst in gebruik genomen door Maarten Bentinck. Ruim 400 jaar later is het na een grondige restauratie geschikt gemaakt voor een heerlijk verblijf met eigentijds comfort. Het kasteel beschikt over 22 prachtige logeerkamers en een aantal sfeervolle ruimtes die zeer geschikt zijn voor conferenties, diners, lunches en andere evenementen.

OVER ONS KASTEEL

B&B in Zuid-Limburg met natuurrijke omgeving

 

Ontdek Zuid-Limburg

Verken Zuid-Limburg en ontdek de diversiteit van deze prachtige regio. Stap op de fiets en doorkruis natuurrijke landschappen, terwijl je verborgen juweeltjes en pittoreske dorpjes verkent.

Voor wandelliefhebbers biedt Zuid-Limburg een uitgebreid netwerk van wandelpaden door adembenemende natuur. Maak vanuit het kasteel een citytrip naar bruisende plaatsen zoals Valkenburg, Maastricht, Roermond, Luik of Aken waar eeuwenoude geschiedenis samensmelt met vermakelijke winkelstraten en terrassen. In de regio zijn diverse musea te vinden die de rijke cultuur van de Euregio laten zien.

Kortom, Limburg biedt een onvergetelijke mix van natuur, cultuur en avontuur.

> Wandelroutes in Zuid-Limburg

> Fietsroutes in Zuid-Limburg

 

Faciliteiten van het B&B in Zuid-Limburg

Ontdek de verschillende faciliteiten die ons Bed & Breakfast te bieden heeft:

  • Ontbijtbuffet

  • Bar met open haard en terras

  • Multifunctionele conferentieruimte

  • Fiets- en wandelroutes in Zuid-Limburg

  • Opladen elektrische auto

  • Gratis parkeren en WIFI

  • Rustige ligging nabij A2 en A76

Boek nu

 

Bed and Breakfast in Zuid-Limburg reserveren

Boek nu je onvergetelijke B&B in Zuid-Limburg en laat de persoonlijke charme van Kasteel Wolfrath je betoveren.

Neem contact op met Annet en Bartho voor meer informatie over beschikbaarheid, speciale aanbiedingen en arrangementen die jouw B&B in Zuid-Limburg nog specialer maken.

We staan klaar om je te verwelkomen en zorgen ervoor dat jouw verblijf bij ons onvergetelijk wordt.

BOEK NU

Lees onze laatste blogs