+31 6 13 66 32 50

Overnachten in Kasteel Wolfrath

 

Free WiFi Free parking

Kies je voor een luxe, ruime kamer in het kasteel of een comfortabele kamer in de voormalige Poorthoeve? Je bent van harte welkom op Kasteel Wolfrath. Onze kamers zijn voorzien van alle moderne comfort. Het uitgebreide ontbijtbuffet serveren we in de voormalige kasteelkeuken. Zo begin je de dag dus uitgerust met een heerlijk en voedzaam ontbijt.

Neem je een hondje mee dan kan dat op een van onze twee hondenkamers in de Poorthoeve. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Bij de boeking kun je aangeven of je hondje meekomt en kunnen wij de beschikbaarheid checken.

Fietshuur is mogelijk via onze lokale fietsenmaker. Zowel elektrisch als met versnellingen. Informeer naar de mogelijkheden en laat u door ons ontzorgen. Uw eigen elektrische fiets kunt u veilig op het terrein stallen voor de nacht en hier ook opladen.

Kasteel Wolfrath beschikt sinds kort ook over 4 punten om je elektrische auto op te laden. 

Klik op de knop 'BOEKEN' om te kijken of op de  gewenste datum beschikbaar is voor één of meerdere nachtjes logies met ontbijt op Kasteel Wolfrath of bijvoorbeeld ons Bentinckarrangement. Wij kijken uit naar je komst. 

 

 

Boeken

Overnachtingsarrangementen

Bentinck arrangement

Om je compleet te verzorgen hebben we ons heerlijke Bentinck arrangement samengesteld. Laat je een nachtje heerlijk verwennen en dineer op een echt kasteel. Tot snel op Kasteel Wolfrath. 

 

Inhoud Bentinck arrangement

  • Ontvangst met koffie en iets lekkers 
  • 1x aperitief in de Appelschuur 
  • 3-gangen menu van het seizoen, exclusief dranken 
  • Overnachting op een 2-persoons comfortkamer in de Poorthoeve
  • Een heerlijk ontbijt
  • Gratis fiets- en wandelroutes

Vanaf € 114 per persoon mits met 2 personen per kamer, te boeken op basis van beschikbaarheid. 

Boek nu