+31 6 13 66 32 50

Overnachten in Kasteel Wolfrath

 

Free WiFi Free parking

Kies je voor een luxe, ruime suite in het kasteel of een comfortabele kamer in de voormalige poorthoeve? Je bent van harte welkom op Kasteel Wolfrath. Onze kamers zijn voorzien van alle moderne comfort. Het uitgebreide ontbijtbuffet serveren we in de voormalige kasteelkeuken. Zo begin je de dag dus uitgerust met een heerlijk ontbijt.

Neem je een hondje mee dan kan dat op een van onze twee hondenkamers. Deze kamers hebben een stenen vloer met vloerverwarming en bevinden zich op de begane grond aan de achterzijde van de Poorthoeve(kamer niet conform de foto-impressie). Bij de boeking kunt u aangeven of u een hondje meeneemt en kunnen wij de beschikbaarheid checken.

Kasteel Wolfrath beschikt ook over 4 punten om uw elektrische auto op te laden. 

Klik op de knop 'BOEKEN' om te kijken of op de door u gewenste datum beschikbaarheid is voor één of meerdere nachtjes logies met ontbijt op Kasteel Wolfrath of bijvoorbeeld ons Bentinckarrangement. Wij kijken uit naar je komst. 

 

 

Boeken

Overnachtingsarrangementen

Bentinck arrangement

Om je compleet te verzorgen hebben we ons heerlijke Bentinck arrangement samengesteld.
Het is boekbaar in zomer en lente van woensdag tot en met zaterdag  en in de herfst en winter op vrijdag en zaterdag. We passen de samenstelling van het menu natuurlijk aan het seizoen aan. Laat je een nachtje heerlijk verwennen, maar een of meer nachtjes logies met ontbijt bijboeken kan natuurlijk altijd. Beschikbaarheid van het arrangement is te vinden op onze boekingssite, het eerste item bovenaan de kamerladder. Staat het er niet bij is het helaas uitverkocht voor de gekozen datum. 

 

Inhoud Bentinck arrangement

  • Ontvangst met koffie en iets lekkers 
  • 1x aperitief met borrelhapje in de Appelschuur 
  • 3-gangen menu van het seizoen, exclusief dranken in een avondvullende setting met een verhaal
  • Overnachting op een 2-persoons comfortkamer in de Poorthoeve
  • Een heerlijk ontbijt
  • Gratis fiets- en wandelroutes

Vanaf € 114 per persoon o.b.v. 2 personen per kamer