+31 6 13 66 32 50

Vergaderen

Toen Philips Hendrik Bentinck in 1625 na diens sterven zijn vader opvolgde als heer van Wolfrath heeft hij Wolfrath daadwerkelijk getransformeerd tot een kasteel. Hij kon natuurlijk nooit bedenken dat de monumentale schouw in onze Bentinck-kamer 400 jaar later het decor zou vormen voor zakelijke bijeenkomsten. Ga geïnspireerd aan het werk in deze historische ambiance en maak gebruik van een van onze vergaderarrangementen.

De vergaderruimte is voorzien van een groot presentatiescherm dat gekoppeld kan worden aan iedere laptop. Kortom, alles is aanwezig voor een geslaagde vergadering of (product)presentatie. 

Contact 

Kasttel-Wolfrath017-1.jpg

Vergaderarrangementen

Op Kasteel Wolfrath bieden we je de mogelijkheid om stijlvol en comfortabel te vergaderen. In een historische ambiance ontvangen we je gezelschap voor een kortere of langere meeting. Afhankelijk van het aantal te ontvangen gasten en het doel van je evenement kun je gebruikmaken van de appelschuur of het kasteel. Ook onze historische Engelse tuin biedt ongekende mogelijkheden. 

We hebben een aantal complete vergaderarrangementen samengesteld. Afhankelijk van de duur van het verblijf kan het arrangement naar keuze geboekt worden. Natuurlijk zijn er ook aanpassingen mogelijk.

 

Inhoud arrangement

  • Vrij gebruik van koffie- en theefaciliteiten, water op tafel
  • Ontvangst koffie met koek 
  • Limburgse vlaai in de pauze
  • Flipover met papier en stiften
  • Presentatiescherm
  • Meetingbox, met conferentiebenodigdheden
  • Refreshment in de middag

Lunch

De buffetlunch serveren we in de kasteelkeuken en bij mooi weer is het heerlijk toeven op het terras. Laat het weer het niet toe is onze ontbijtzaal ook een fijne plek. Je gaat met nieuwe energie aan het werk.

Diner

Het driegangendiner serveren we in één van onze sfeervolle ruimtes en wordt aangepast aan het seizoen. Natuurlijk vraagt een goed diner ook om een goed glas wijn. Wij presenteren graag onze wijnkaart waaruit de gekozen wijn uiteraard prima past bij de gerechten die wij serveren. 

Offerte

De prijs van het arrangement is afhankelijk van de verblijfsduur en welke wensen er zijn. We maken graag een passend aanbod in de vorm van een vrijblijvende offerte.

Kasteel Wolfrath

Vergaderen op een bijzondere en historische omgeving?
We informeren je graag over onze mogelijkheden.

Contact