+31 6 13 66 32 50

 Kasteelovernachting in Zuid-Limburg

Kasteel Wolfrath is gelegen in de Groene Taille van Zuid-Limburg, het smalste stukje van Nederland, en is in 1610 voor het eerst in gebruik genomen door Maarten Bentinck. Ruim 400 jaar later is het kasteel aangekocht door VDL Groep. Na een grondige restauratie is deze historische locatie geschikt gemaakt voor een heerlijk verblijf met eigentijds comfort. Het kasteel beschikt over 22 prachtige logeerkamers en een aantal sfeervolle ruimtes die zeer geschikt zijn voor conferenties, diners, lunches en andere evenementen.

De voormalige appelschuur is omgebouwd tot een mooie bar met ontvangstruimte die zich perfect leent voor een gezellig samenzijn met vrienden, collega's of relaties. De monumentale tuin van Kasteel Wolfrath wordt gekenmerkt door een mooie vijver en een gracht die het volledige perceel omringd. Een wandeling door de tuin is een heerlijke manier om even tot rust te komen.

Over ons Kasteel

Fietsroutes met kasteelovernachting in Zuid-Limburg

 

Ontdek Zuid-Limburg

Verken Zuid-Limburg en ontdek de diversiteit van deze prachtige regio. Stap op de fiets en doorkruis natuurrijke landschappen, terwijl je verborgen juweeltjes en pittoreske dorpjes verkent.
Voor wandelliefhebbers biedt Zuid-Limburg een uitgebreid netwerk van wandelpaden door adembenemende natuur. Maak vanuit het kasteel een citytrip naar bruisende plaatsen zoals Valkenburg, Maastricht, Roermond, Luik of Aken waar eeuwenoude geschiedenis samensmelt met vermakelijke winkelstraten en terrassen. In de regio zijn diverse musea te vinden die de rijke cultuur van de Euregio laten zien.
Kortom, Zuid-Limburg biedt een onvergetelijke mix van natuur, cultuur en avontuur.

 

 

Faciliteiten van het Kasteel in Zuid-Limburg

Ontdek de verschillende faciliteiten die ons kasteel te bieden heeft:

  • Ontbijtbuffet

  • Bar met open haard en terras

  • Multifunctionele conferentieruimte

  • Fiets- en wandelroutes in Zuid-Limburg

  • Opladen elektrische auto

  • Gratis parkeren en WIFI

  • Rustige ligging nabij A2 en A76

Boek nu

 

Kasteelovernachting in Zuid-Limburg reserveren

Boek nu je onvergetelijke kasteelovernachting in Zuid-Limburg en laat de persoonlijke charme van Kasteel Wolfrath je betoveren.

Neem contact op met Annet en Bartho voor meer informatie over beschikbaarheid, speciale aanbiedingen en arrangementen die jouw kasteelovernachting in Zuid-Limburg nog specialer maken.

We staan klaar om je te verwelkomen en zorgen ervoor dat jouw verblijf bij ons onvergetelijk wordt.

BOEK NU

Boek nu een kasteelovernachting in
Zuid-Limburg

Boek nu