+31 6 13 66 32 50

Kasteel Wolfrath


Kasteel Wolfrath is gelegen in de Groene Taille van Limburg, het smalste stukje van Nederland, en is in 1610 voor het eerst in gebruik genomen door Maarten Bentinck. Ruim 400 jaar later is het kasteel aangekocht door VDL Groep, een industrieel familiebedrijf dat tevens eigenaar is van het naast gelegen VDL Nedcar. Na een grondige restauratie van drie jaar is deze historische locatie uitermate geschikt voor een kort of langer verblijf. Het kasteel beschikt over 22 prachtige logeerkamers, een sfeervolle conferentieruimte die ook geschikt is voor diners, lunches en andere evenementen.

De voormalige appelschuur is omgebouwd tot een mooie bar en ontvangstruimte die zich perfect leent voor een kop koffie of een gezellige borrel met collega's of relaties. Daarnaast kan deze ruimte ook dienen als een perfecte locatie voor de viering van een jubileum. 

De tuin van Kasteel Wolfrath wordt gekenmerkt door een mooie vijver en een gracht die het volledige perceel omringd. Een wandeling door de tuin is de perfecte manier om geheel tot rust te komen na een vergadering of kan dienen als locatie voor een (product)presentatie in de buitenlucht. 

 

 

Kasttel-Wolfrath137.jpg

 

Impressies

Kasteel Wolfrath 

Bekijk de beschikbaarheid en boek direct.

Boeken