+31 6 13 66 32 50

Kasteel Wolfrath


Kasteel Wolfrath is gelegen in de Groene Taille van Limburg, het smalste stukje van Nederland, en is in 1610 voor het eerst in gebruik genomen door Maarten Bentinck. Ruim 400 jaar later is het kasteel aangekocht door VDL Groep, een industrieel familiebedrijf. Na een grondige restauratie van drie jaar is deze historische locatie zeer geschikt voor een kort of langer verblijf. Het kasteel beschikt over 22 prachtige logeerkamers, een sfeervolle conferentieruimte die tevens geschikt is voor diners, lunches en andere evenementen.

De voormalige appelschuur is omgebouwd tot een mooie bar en ontvangstruimte die zich perfect leent voor een gezellig samenzijn met vrienden, collega's of relaties. Daarnaast kan deze ruimte ook dienen als een perfecte locatie voor de viering van een jubileum. Uiteraard alles in combinatie met overnachten.

De tuin van Kasteel Wolfrath wordt gekenmerkt door een mooie vijver en een gracht die het volledige perceel omringd. Een wandeling door de tuin is de perfecte manier om even tot rust te komen na een vergadering of kan dienen als locatie voor een (product)presentatie in de buitenlucht.

Ben je nieuwsgierig en wil je een keer door onze tuin dwalen en een korte impressie van de geschiedenis horen? Ons kasteel is voor publiek geopend op de "Dag van het Kasteel" (2e Pinksterdag), op de "Open Monumentendag"(2e zondag van september) van 12.00 tot 17.00 uur en op de jaarlijkse "Kersmert", georganiseerd door het dorpsplatform "Holtum 2.0",  op 15 december 2024 van 14.00 uur tot 20.00 uur voor een sfeervolle kerstbeleving op het kasteel. 
 

 

Kasttel-Wolfrath137.jpg

 

Impressies

Kasteel Wolfrath 

Bekijk de beschikbaarheid en boek direct.

Boeken