+31 6 13 66 32 50

Kasteel Wolfrath


Kasteel Wolfrath is gelegen in de Groene Taille van Limburg, het smalste stukje van Nederland, en is in 1610 voor het eerst in gebruik genomen door Maarten Bentinck. Ruim 400 jaar later is het kasteel aangekocht door VDL Groep, een industrieel familiebedrijf dat tevens eigenaar is van het naast gelegen VDL Nedcar. Na een grondige restauratie van drie jaar is deze historische locatie uitermate geschikt voor een kort of langer verblijf. Het kasteel beschikt over 22 prachtige logeerkamers, een sfeervolle conferentieruimte die ook geschikt is voor diners, lunches en andere evenementen.

De voormalige appelschuur is omgebouwd tot een mooie bar en ontvangstruimte die zich perfect leent voor een gezellig samenzijn met vrienden, collega's of relaties. Daarnaast kan deze ruimte ook dienen als een perfecte locatie voor de viering van een jubileum. Uiteraard alles in combinatie met overnachten.

De tuin van Kasteel Wolfrath wordt gekenmerkt door een mooie vijver en een gracht die het volledige perceel omringd. Een wandeling door de tuin is de perfecte manier om geheel tot rust te komen na een vergadering of kan dienen als locatie voor een (product)presentatie in de buitenlucht. 

Enkele dagen per jaar zijn wij geopend van 12.00 tot 17.00 uur voor iedereen. U kunt dan door onze tuin wandelen, geeft de kasteelheer een korte rondleiding in het kasteel en is ons terras geopend. 
Tevens kunt u een uitgepijlde wandeling maken van 12 of 5 kilometer in de omgeving. Route verkrijgbaar bij de receptie en u loopt een ronde vanuit het kasteel. 
In 2023 zijn we open op de volgende data:
maandag 10 april 2e Paasdag "vier de lente" 
maandag 29 mei 2e Pinksterdag "Dag van het Kasteel" 
zondag 10 september "Open Monumentendag"
en speciaal in de Kersttijd:
zondag 10 december Houtemse Kerstmert van 14.00 tot 19.00 uur ( deze dag geen toegang tot het kasteel)

 

 

Kasttel-Wolfrath137.jpg

 

Impressies

Kasteel Wolfrath 

Bekijk de beschikbaarheid en boek direct.

Boeken