+31 6 13 66 32 50

Overnachten met hond in Zuid Limburg op Kasteel Wolfrath

Op Kasteel Wolfrath komen luxe en gastvrijheid samen voor zowel jou als je hond. Gelegen in het prachtige Zuid Limburg, bieden wij een unieke ervaring voor hondenliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke overnachting met hun hond. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en omarm de rust en sereniteit van ons kasteel, terwijl je samen met je hond de schoonheid van de Zuid-Limburgse natuur verkent.

Kasteel Wolfrath is gelegen in de Groene Taille van Limburg, het smalste stukje van Nederland, en is in 1610 voor het eerst in gebruik genomen door Maarten Bentinck. Ruim 400 jaar later is het kasteel aangekocht door VDL Groep. Na een grondige restauratie is deze historische locatie geschikt gemaakt voor een heerlijk verblijf met eigentijds comfort. Het kasteel beschikt over 22 prachtige logeerkamers en een aantal sfeervolle ruimtes die zeer geschikt zijn voor conferenties, diners, lunches en andere evenementen.

Over ons kasteel

Wandelen met een hond in de natuur van Zuid-Limburg

 


Ontdek Zuid-Limburg

Verken Zuid-Limburg en ontdek de diversiteit van deze prachtige regio. Stap op de fiets en doorkruis natuurrijke landschappen, terwijl je verborgen juweeltjes en pittoreske dorpjes verkent.
Voor wandelliefhebbers biedt Zuid-Limburg een uitgebreid netwerk van wandelpaden voor honden door adembenemende natuur. Maak vanuit het kasteel een citytrip naar bruisende plaatsen zoals Valkenburg, Maastricht, Roermond, Luik of Aken waar eeuwenoude geschiedenis samensmelt met vermakelijke winkelstraten en terrassen. In de regio zijn diverse musea te vinden die de rijke cultuur van de Euregio laten zien.
Kortom, Limburg biedt een onvergetelijke mix van natuur, cultuur en avontuur.


Hondvriendelijke voorzieningen

Ons Kasteel biedt uitgebreide hondvriendelijke voorzieningen, speciaal ontworpen om jouw overnachting met je hond onvergetelijk te maken:

  • Speciale hondenkamers: Geniet samen met je hond van een heerlijke overnachting in onze speciaal ontworpen hondenkamers in de poorthoeve.
  • Wandelroutes in Zuid-Limburg voor honden: Verken de prachtige natuur van Zuid-Limburg samen met je hond, dankzij onze handige wandelroutes voor honden.
  • Bosrijke omgeving: Ons kasteel is omgeven door een prachtig bosrijk gebied, ideaal voor avontuurlijke wandelingen met je hond en om een moment tot rust te komen.
  • Voerbakken op aanvraag: Maak je geen zorgen over het meebrengen van voerbakken voor je hond. Wij bieden voerbakken op aanvraag, zodat je hond altijd van zijn maaltijd kan genieten.
  • Onze eigen honden vinden het meestal heel leuk wanneer er ander hondjes komen logeren, Welkom!

Met deze voorzieningen maken we het verblijf voor jou en je hond zo aangenaam mogelijk. 

 

Overnachting met hond in Zuid-Limburg reserveren

Boek nu je onvergetelijke overnachting met je hond in Zuid-Limburg en laat de persoonlijke charme van Kasteel Wolfrath je betoveren.

Neem contact op met Annet en Bartho voor meer informatie over beschikbaarheid, speciale aanbiedingen en arrangementen die jouw overnachting in Zuid-Limburg nog specialer maken.

We staan klaar om jou en je hond te verwelkomen en zorgen ervoor dat jouw verblijf bij ons onvergetelijk wordt.

BOEK NU